Maija otrā puse bija tik ļoti karsta, ka negaidīti ātri varējām nogaršot pirmās zemenes no savas dobes, ceriņi un spirejas saplauka visi reizē un daļa pārziedēja jau pāris dienās. Gribējās ieķerties laikrādī un minūtes pastiept tik garas kā stundas, lai varētu izbaudīt dabas skaistumu.
Lai arī laiks līdz šim bija kā svelmainākajās jūlija dienās, nedrīkst aizmirst, ka ir pats vasaras sākums, tāpēc jūnija 100 labos padomos atradīsi daudz noderīgu ieteikumu, kā tikt pie lielas dārzeņu ražas un panākt, lai puķes zied vēl krāšņāk, kā atvieglot ikdienas soli un kā ātri un viegli pagatavot gardus ēdienus. Lai arī jūnijs noteikti solās būt darbīgs, nežēlo laiku, lai ne tikai izšķirstītu, bet arī izlasītu 100 labus padomus no vāka līdz vākam! Žurnāls ir tā vērts!
Žurnālā lasi
* Vai dekoratīvie ķirbji ir ēdami
* Kā izaudzēt sakņu pētersīli
* Kas vajadzīgs toverī augošam augam
* Kāpēc nezied filadelfi
* Kā veidot gurķa un tomāta stādu
* Ar kādām metodēm var uzveikt aveņu-zemeņu ziedu smecernieku
* Vai vērts pirkt saldējuma gatavošanas aparātu
* Špikeris delfīniju audzēšanai
* Kā uz galdauta malas izšūt tautasdziesmu
* Kā vasaras saulgriežus svin dziedātāja Kristīne Kārkle-Kalniņa
* Kādos gadījumos nepietiek ar saskaņoto paziņojumu, ja noticis satiksmes negadījums
* Kur kurināt Jāņu ugunskuru
* Kādu kaitējumu dabai nodara nelegāla mototrase mežā
* Kā pieredzējusi suitu saimniece Skaidrīte Nagliņa sien sieru no veikala piena
* Idejas, ko likt piknika grozā
* Dažādas aukstās zupas
* Padomi, kā pagatavot jaunos kartupeļus
* Mērces vasarīgiem salātiem
* Grilēta cūkas fileja ar mazsālītiem gurķīšiem
* Četras lieliskas receptes zemeņu laikam
* Liepājas mākslinieka Alda Kļaviņa ieteikumi, kā saglabāt labu veselību pēc 85 gadu vecuma
* Kuras brilles pasargā acis no ultravioletā starojuma
* Ar ko aizbaidīt odus un apstrādāt kodumu vietas