Facebook Pixel

E- 100 labi padomi Speciālizdevums

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- 100 labi padomi Speciālizdevums Nr. 6, 2020
€1,70
Žurnāla apraksts

Ik gadu, sākoties burku pildīšanas sezonai, pieredzējušas konservētājas meklē kādu jaunu, vēl neizmēģinātu marinējumu vai ievārījumu recepti, bet iesācēji kāri tver ikvienu informāciju par to, kā pareizāk un gudrāk gatavot ziemas krājumus, lai tie gan teicami garšotu, gan labi glabātos. 

Žurnāla 100 labi padomi speciālizlaidumā Marinēšna

  • savas marinējumu receptes atrāda kontrtenors Sergejs Jēgers, dziedātāja Aija Vītoliņa un 100 labu padomu galvenā redaktore Signe Šēnfelde;
  • apgūsti, kā marinēt, skābēt un ātri iesālīt gurķus, lai tie būtu tikpat gardi vai pat vēl gardāki nekā omei;
  • atklāj, cik daudzveidīgi var pagatavot tomātus pildīšanai burciņās;
  • uzzini labākās marinēšanas un konservēšanas metodes no 100 labu padomu recepšu redaktores Ivetas Galējas;
  • iemācies dažādi pagatavot kabaci ziemas krājumiem;
  • uzzini, kuru eļļu un cukuru lietot dārzeņu un ogu konservēšanai;
  • nepalaid garām informāciju par tik moderno kaltēšanu;
  • mācies pagatavot garšaugu sāli uzglabāšanai;
  • izvēlies kādu no piedāvātajām rabarberu un zemeņu ievārījumu receptēm;
  • apgūsti, kā gatavot aveņu un upeņu biezeņus bez vārīšanas;
  • lasi padomus veselīgo sīrupu gatavošanā un nepalaid garām receptes plūškoka, liepziedu, mārsila un kumelīšu ziedu sīrupiem.

E- 100 labi padomi Speciālizdevums digitālo izdevumu arhīvs